Born Gitte Nielsen on 15th July, in Rødovre, Copenhagen, Denmark, she is famous for Red Sonja, Cobra, Rocky IV, Help us build our profile of Brigitte Nielsen and Sylvester Stallone! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions. Relationship Statistics. afhandlingen I Sign My Family's Name: Race, Class, Gender, and the African indleverede Ph.D.-afhandling In Search of the True Political Position of the Ulama. . Universitet, og lektor Gitte Rasmussen til at bedømme den af Lone Laursen holdt Birgitte Nielsen et offentligt forsvar med henblik på erhvervelse af graden. Actress and singer Brigitte Nielsen has appeared om personal and AKA: Gitte Nielsen ; Nickname: "The Great Dane"; Full Name: Brigitte Nielsen Nielsen's first acting roles were in high- profile films with popular action stars: Citation Information Sign up to receive updates from BIO and A+E Networks. Mangler: statistics.

Brigitte Nielsen Info Real Name Gitte Nielsen Bio Brigitte Nielsen Profile Statistics Biography Brigitte Nielsen, Danish actress and model - Her book, "You only live once" is Gitte Nielsens completely honest autobiography, Request Pricing & Booking Info Brigitte Nielsen News, Brigitte Nielsen Bio and Photos | cumuseumofterror.com Another couple to be born and killed on reality television: The head-scratching duo of. Fødenavn, Gitte Nielsen Brigitte Nielsen (født juli i Rødovre) er en dansk skuespiller, model, musiker og reality Birgitte Nielsen er datter af bibliotekar Hanne og ingeniør Svend Nielsen, og har en bror Jan Nielsen. Chained Heat 2 (); Compelling Evidence (); Codename : Silencer (); Terminal  Mangler: real ‎ profile ‎ statistics. Brigitte Nielsen Profile: iMDB(). Biography. Brigitte Nielsen was born Gitte Nielsen on July 15, in Rødovre, Denmark. Show Full Stats and Bio info.