No domashniaia ptica porody kyr poroda kyr rysskaia hohlataia opisanie soderjanie kormlenie yhod i razvedenie

Brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx

brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx

Når du fortsætter med at bruge cumuseumofterror.com, accepterer du samtidig brugen af cookies Sådan checker du ind Husk altid lytte til lyden og læse teksten på skærmen, når du bruger Hvis du fortryder et check ind, kan du altid bare checke ud. Er du i tvivl om, hvem du skal checke ind, kan du bruge denne check ind guide for større grupper. Det betyder, at du starter en ny rejse, når du checker ind efter at have checket ud med en gruppe, eller hvis du starter din rejse Sådan gør du. En billet du kan bruge over det meste af landet uden at bekymre dig om zoner, Glemmer du at checke ud, så brug appen Check Udvej til at indmelde et check.

Brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx - duer

Check ud Tag flere med på dit rejsekort Tank-op Tank-op-aftale Forudbetaling Brug selvbetjeningen Få et overblik over dine rejser Spær dit rejsekort Rejsekort udstyr Ændre indstillinger på dit rejsekort Kontrol på rejsen For handicappede Kortlæserens lyde og beskeder 3 guides om rejsekort. Når du afslutter en rejse, får du rabat ift. Kortbestemmelser Fælles landsdækkende rejseregler Rejsekort Produktregler Beskyttelse af persondata Prisblad for rejser Brugervilkår for Check Udvej Rejsetidsgaranti med rejsekort Cookies på rejsekort. Er alt udstyr på stedet ude af drift, skal du henvende dig til nærmeste bus- tog- eller stationspersonale for at få hjælp og melde fejlen.

KOM: Brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx

Brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx Kge porno janet mason rr
Firma bio n%C%Astved n%C%Astved biografer Pasienthandboka sykdommer kreft smerter og smertebehandling .
Brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx Companies keld tatovering og piercing
Sovevaerelse guide saa let kan du bruge farver til at skabe et helt nyt udtryk i sovevaerelset Læs mere om rabattrin og mængderabat og hvordan dit rabattrin udregnes. Med en tank-op-aftale bliver der automatisk overført penge fra dit dankort, hver gang saldoen på dit rejsekort når et aftalt minimum. Bruger du sådan en vinkestrækning, kan du aftale med chaufføren, at du venter med at checke rejsekortet ind, til bussen befinder sig i den næste zone. Det samme gælder, hvis du er forhindret i at checke ud på grund af en fejl på rejsekortudstyret. Læs mere om check ud. Det betyder, at hvis du ikke vil opgive sit CPR-nummer, så kan kundeforholdet ikke oprettes og vi må henvise dig til at benytte et rejsekort anonymt. Eller købe et rejsekort anonymt på et salgssted eller i en rejsekortautomat i Kastrup Lufthavn, på Hovedbanegården eller på en Metrostation.
brug rejsekort saadan bruger du rejsekort check ud.aspx Er det sikkert at anvende den nye app ” Rejsekort Scanner”, der kan læse rejsehistorikken og check ind-eller ud -informationer på rejsekortchippen?. En billet du kan bruge over det meste af landet uden at bekymre dig om zoner, priser og rabatter – det Sådan rejser du Idet du checker ud, kan du se både prisen for din rejse og saldoen på dit rejsekort på check ud -kortlæserens skærm. Hvad gør jeg hvis jeg har glemt at checke ud? Læs mere hvad du kan gøre, hvis du har glemt at checke ud, her.

Videos

Rejsekort: Check ind ved skift undervejs på rejsen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail