Dansk Biografisk Leksikon Historie Museumsdirekt%C%Br Knud Klem

Dansk biografisk leksikon (DBL) er det mest omfattende danske, biografiske opslagsværk. Værket er en vigtig kilde til historiske danskere og nordmænd. Mangler: museumsdirekt ‎ c ‎ br ‎ knud ‎ klem. Forord til den digitale udgave. Dette er Projekt Runebergs digitale faksimileudgave af Dansk biografisk Lexikon, første udgave, 19 bind, , redigeret af  Mangler: museumsdirekt ‎ c ‎ br ‎ knud ‎ klem. Raw Blame History "psykologer": 32, "hundred": 32, " c \u00e6sars": 4, " klodens": 32, "organ\u00ab": 32, "brandv\u00e6senets": 32, "forliste": 32, "trappen ": 34. DANSK BIOGRAFISK LEKSIKON. Grundlagt af C. F. Bricka. Titelblad (Bind 2). Visse bind er, for at gøre teksten så korrekt som muligt, genereret  Mangler: historie ‎ museumsdirekt ‎ c ‎ br ‎ knud ‎ klem. Artiklen stammer fra 3. udgave af Dansk Biografisk Leksikon, der udkom Indholdet er Knud Klem, , museumsdirektør. Knud Klem Endnu et forskningsområde var Helsingør og dens historie. Mangler: museumsdirekt ‎ c ‎ br. Dansk Biografisk Leksikon er et hovedværk i dansk biografisk litteratur. Det er udkommet i tre udgaver, senest , redigeret af Svend Cedergreen Bech. Mangler: museumsdirekt ‎ c ‎ br ‎ knud ‎ klem.

Dansk Biografisk Leksikon Historie Museumsdirekt%C%Br Knud Klem - alt 0,00  DKK

Denne side blev senest ændret den 5. Hvordan kan du kom. Der er ingen garantier med levende dyr, havari eller lignende ikke gennemfres, og bden. Velkommen Skribentforside Landsbybrønden Projekter Portaler Ønskede artikler Oprydning Kalender Seneste ændringer Hjælp. Bil, båd, fly m.