Djursland museer gammel estrup herregaardsmuseet

djursland museer gammel estrup herregaardsmuseet

På Gammel Estrup - Herregårdsmuseet kan du opleve en af Danmarks bedst bevarede I dag er den gamle herregård museum og fremstår som et enestående. Gammel Estrup - Herregårdsmuseet favner en variation af formidlingstilbud året igennem, som vi kan tilbyde de besøgende på museet. Udover udstillinger. Ved kongelig konfirmation af januar oprettedes den selvejende institution Gammel Estrup, Jyllands Herregårdsmuseum, som.

LEDELSE - fastholdelse af 1400 frivillige/ På Opdagelse/ Djursland 2013/ forår Gammel Estrup - Herregårdsmuseet favner en variation af formidlingstilbud året igennem, som vi kan tilbyde de besøgende på museet. Udover udstillinger. Gammel Estrup - Herregårdsmuseet favner en variation af formidlingstilbud året igennem, som vi kan tilbyde de besøgende på museet. Udover udstillinger. Destination Djursland. 1 / 7 Det Grønne Museum Gl. Estrup - Djursland - Østjylland er den eneste af de oprindelige arbejderboliger på Gl. Estrup, der er tilbage. Haven på Gammel Estrup - Herregårdsmuseet Djursland - Østjylland.