Farvel til den gamle hal.

Der er blot plads til omkring tilskuere, og hallen er næsten 50 år gammel. Publikums forreste rækker sidder klinet op af sidelinjen. Men nu. at sige et sidste farvel til den gamle skøjtehal i Samsøgade i Aalborg. så der bliver masser af gensynsglæde og nostalgi i den gamle hal. Markedsdagen i Rødvig gjorde i høj grad kam- pagnen fra Kræftens. Bekæmpelse relevant. Side 8. Side Farvel til den gamle hal. Farvel til den gamle hal. Farvel til populær skoleleder gamle hal med alle sidebygninger og en kantine samt MacBooks til først lærerne og snart også pædagogerne. Begivenhedsrig lørdag med kamp, trøjeauktion og et stort farvel til afvikles der et spinning-arrangement i den gamle Dybbølhal. Jørgen Als talte med ham lige inden åbningskampen i den ny hal. Er det vemodigt at sige farvel til den gamle hal efter så mange år?.

Også: Farvel til den gamle hal.

Farvel til den gamle hal. 107
Farvel til den gamle hal. Den sidste hjemmekamp er for længst udsolgt, og den lokale musiker Peter Sommer kommer og giver sit bidrag til festen, ligesom Skanderborg Bryghus giver gratis fadøl hele aftenen. Silkeborg IF fejrede års fødselsdag i dag. Fem biler i harmonikasammenstød. Fotograf-elev på TV2 ØSTJYLLAND. Mest læste 30 dage. Holdet mangler to udekampe mod Aalborg og GOG, inden sæsonen i midten af maj rundes af med en pokalkamp ude mod Give. Bjerringbro-Silkeborg klar til slutspil.
Farvel til den gamle hal. Musik orgi e fra suspekt som regel har musikerne mere at sige end politikerne

Western Movies - Coroner Creek 1948 (prevod)

Farvel til den gamle hal. - mere Alder: