No domashniaia ptica porody kyr poroda kyr rysskaia hohlataia opisanie soderjanie kormlenie yhod i razvedenie

Find produkter og services rejsekort flex cykel

find produkter og services rejsekort flex cykel

Køb et rejsekort flx til din hund, hvis du ofte har den med i toget. Hvis du ofte har din cykel med på rejsen, kan du med fordel købe et rejsekort flex og ændre kundetypen på kortet permanent til cykel – du ændrer kundetypen. du er, hvor meget og hvor langt du rejser, så vi kan finde det optimale produkt til dig. . Husk, at ændre kundetype på dit rejsekort flex permanent til hund eller cykel, Du kan finde mere information om blinde-/ledsagekort her. .. DSB 1' voksen er en enkeltbillet til dig, som ønsker ekstra service undervejs på rejsen. Hvis du ofte har din hund eller cykel med på rejsen, kan du med fordel købe et rejsekort flex og ændre kundetypen på kortet permanent til hund eller cykel – du. Rejsekort – kort til alle rejser. Uanset om du er pendler eller bare rejser en gang imellem, kan du bruge dit rejsekort til bus, tog og metro. Find det kort, der passer. Køb et rejsekort flex til din cykel, hvis du ofte har den med i toget.

Videos

Rejsekort: Beregn din rejses pris

Find produkter og services rejsekort flex cykel - fleste kvinder

Læs mere om pendlerkort til korte og lange rejser Enkeltbilletter er til dig, der ikke rejser så ofte. Flere spørgsmål og svar på rejsekort. DSB wildcard, ungdomsbillet, DSB ung klapsæde og sådan kunne jeg blive ved stort set uendeligt. Rejsekort personligt Rejsekort flex Rejsekort anonymt Sammenlign rejsekort Pendlerkort. Hvis du ofte har din cykel med på rejsen, kan du med fordel købe et rejsekort flex og ændre kundetypen på kortet permanent til cykel — du ændrer kundetypen permanent ved at henvende dig på et salgssted. På trods af min holdning, er min filosofi at vejlede om afbetaling alligevel, fordi jeg ved, at mange benytter sig af det, på trods af mine anbefalinger om at lade være og jeg vil hellere have at du vælger at købe på afbetaling på et oplyst grundlag end i blinde. Når du tanker dit rejsekort op på rejsekort.

Find produkter og services rejsekort flex cykel - der

Det kræver dog, at du tjekker den ind på en rejsekortautomat, hver gang du rejser. Flexcard kan bruges til et ubegrænset antal rejser med bus, tog og metro i den periode og de zoner, hvor kortet gælder. Hunde og andre dyr. Supplerende produkter og services. Være 15 år og myndig. Salg af Rejsekort Flex og Rejsekort Anonymt. Med DSB Gruppebillet får I rabat på grupperejser, når I er mindst 8 voksne, der rejser sammen. find produkter og services rejsekort flex cykel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail