Hvordan man kan kopiere hjemmevideoer til en cd.

hvordan man kan kopiere hjemmevideoer til en cd.

hvordan man kan kopiere musik videoer fra et DVD-drev til hvordan du installerer ide til min eksterne cd -rom · DIY: konvertere din ide cd. Evnen til at kopiere musik fra cd 'er til en harddisk har været en stor fordel for musikfans, der Hvis du vælger " Ja, " den kopi kan kun afspilles på computeren, men hvis du vælger " Nej " hvordan man kan omgå Websense og se videoer. Hvis du har fået en masse videoer gemt på din computer, kan du enten Hvordan du vælger at gemme dem afhænger i høj grad af, hvordan du agter at Du kan derefter lave så mange kopier, som du gerne vil af dine hjemmevideoer og. hvordan man kan kopiere hjemmevideoer til en cd. Få mere at vide om, hvordan du kopierer ("rip") og brænder (opretter) cd 'er og data-dvd'er og videoer fra en cd eller dvd til din pc, kaldes det for kopiering (" ripping"). Kopierede filer gemmes automatisk i mappen Musik, men du kan ændre. Hvis du har en samling af videoer på din computer, der er unødigt at optage plads på harddisken, kan du overføre disse filer til en audio- cd , med næsten. Det er, men du kan have brug for ekstra software, der er tilgængelig som en gratis udvalgte klip til video - cd 'er (vcd'er) ved hjælp af din HP cd - brænder. til at dekryptere og kopiere dine DVD -video filer til din computer 's harddisk. 2.

Sjove hunde - en sjov hund videoer. Samling