No domashniaia ptica porody kyr poroda kyr rysskaia hohlataia opisanie soderjanie kormlenie yhod i razvedenie

Hvordan man kan slette sider i Microsoft Word .

hvordan man kan slette sider i Microsoft Word .

Fjern tomme sider ved at slette tomme afsnit og manuelle sideskift. Ved en Search Microsoft Hvis den tomme side skyldes ekstra afsnit eller et manuelt sideskift, kan du hurtigt fjerne det. Har du forslag til, hvordan vi kan forbedre Word?. Hvordan sletter man en side? ALT hvad du har skrevet og sæt det ind i et nyt word ark, og se om du kan undgå at få den sidste side med. Ordet gør det nemt at komponere, gemme og udskrive dokumenter- men nogle gange på grund af formateringen af et dokument, kan der være tomme sider.

Hvordan man kan slette sider i Microsoft Word . - til kvinder

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan ikke markere stregen og slette den. Klik på stregen for at fjerne den eller klik på Ingen None til venstre i dialogboksen. Bemærk:  Hvis du vil slette et helt dokument i stedet for blot en enkelt side, kan du se Slette eller gendanne filer og mapper i OneDrive Tomme afsnit vises som tomme linjer i dokumentet. Du kan finde den engelske version af denne artikel her til din orientering. Hvis den tomme side skyldes et manuelt sideskift, kan du indsætte markøren direkte før sideskiftet og trykke på Delete for at fjerne det. Et klip på 15 minutter kan tit spare mange timers arbejde. En tom side, der vil ikke slette indeholder formatering, der ikke er synlig. Fordi der er formatering på siden, er Word ikke kan se siden som værende tom, selvom. Blanke sider ofte vises på Microsoft Word dokumenter, især i slutningen af dokumentet. Du kan slette disse tomme sider med lethed. Dette er nyttigt, hvis. Word gør det nemt at komponere, gemme og udskrive dokumenter - men nogle gange, på grund af formateringen af ​​et dokument, kan der være blanke sider.

Hvordan man kan slette sider i Microsoft Word . - med oplysninger

Jeg kan ikke slette en tom side i MS Word. Bemærk:  Hvis du har problemer med at se dine sektionsskift, kan du prøve at gå til fanen Vis på båndet og skifte til Kladdetilstand. Stil et spørgsmål i Word Online Answers-forummet. Hvis du har ekstra, tomme afsnit i slutningen af dit dokument, får du vist tomme afsnitstegn ¶ på den tomme .

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail