Index. kirkeboger odense amt kirkeboger odense herred odense sct knud dode

Afskrift af kirkebog. Døde , Odense, Sct. Knuds sogn, Odense herred, Odense amt. Copyright Lotte Brændegaard Hvid cumuseumofterror.com. Du er her: Forside Kirkebøger Odense amt Odense herred Odense - Sct. Hans, , , , Iver Johan Adolph Knud Jensen, 4, søn af contoirist M. Afskrift af kirkebog. Døde , Odense, Sct Knuds sogn, Odense herred, Odense amt. Copyright Lotte Brændegaard Hvid cumuseumofterror.com , 10.

Sct. Knuds Gymnasium - Sprog Du er her: Forside Kirkebøger Odense amt Odense herred Odense - Sct. Hans, . , 29 October, 3 November, Knud Hansen [gift, arbeidsmand], 58, paa. Kirkebøger, folketællinger, lægdsruller, søge maskine, familie lister og Navneregister, , , Viede, Døde, Odense sogne A - B, Åben, , 0, 19, 0,00%. Mangler: herred. Du er her: Forside Kirkebøger Odense amt Odense herred Odense - Sct. Hans, Døde , Odense, Sct. Hans sogn, Odense herred, Odense amt .. [ menig og uldspinder], 19, paa Heden no - født i Odense Sct. Knuds Sogn.

Index. kirkeboger odense amt kirkeboger odense herred odense sct knud dode - Sexy Tina

Huusmand og baadfører Jens Madsen,Dorthea Marie Sørensen, 59¼, i Blæsenborg Regiment Conrad Daniel Huper, i Nedergade 17,Jens Peter Rasmussen, 4 uger, søn af bryggerkarl Anders Frederik Rasmussen, paa Kanalveien 61,Henrik Marius Hansen, 3 maaneder, søn af baadfører Hans Poulsen, i Skibhusene,Henrik Christian Sell, menig af 13 Inf. Datter af arbejdsmand Petersen.