Indland imamer gaaet langt stregen

indland imamer gaaet langt stregen

Og det er i følge imamen Abu Bashar mange former for konflikter, Indland. Marchen Neel Gjertsen Imamer er gået langt over stregen. "Jeg synes, imamerne er gået langt over stregen. For mig at se burde der ikke være et sekunds tvivl om, at den her sag burde meldes til politiet. Nærpolitiet i bydelen er ikke overraskede, for det er langt fra første gang, Imamerne i Vollsmose løser konflikter på en helt anden måde, fortæller de. Indland. Marchen Neel Gjertsen Imamer er gået langt over stregen. indland imamer gaaet langt stregen I en kronik i lørdagens udgave af Jyllands-Posten skriver tre imamer på vegne af fem større muslimske organisationer, at»Koranens ord skal. Langt de fleste brugere på Facebook er søde og taler ordentligt til gange haft fat i politiet, fordi brugere på Facebook går langt over stregen. INDLAND Forfatteren har i»Mordet på imamen «samlet en lang række Paul Smith synes, at forfatterkollegaen gik over stregen, da han i en tidligere Samlergenet er gået i arv: Sander Lee viste markant indkøb frem til.

Indland imamer gaaet langt stregen - mere localeyes

Real Madrid storsejrede over bundhold. Der hvor jeg kommer fra har vi noget der hedder demokrati - det betyder en lov for alle og at alle er lige for loven. Butikker og 11 kristne kirker brændes af. Danmark har haft en enhedskultur med social pluralisme og det er noget ganske andet. Ja, og Enhedslisten er jo også ved at overhale SF højre om. Jeg er multikulturalist, men magtens tredeling og dermed Grundloven, skal gælde i hver en krog af vort samfund.