No domashniaia ptica porody kyr poroda kyr rysskaia hohlataia opisanie soderjanie kormlenie yhod i razvedenie

Male fanden pa vaeggen

male fanden pa vaeggen

Søgning på “ male fanden på væggen ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Oversættelse for 'fanden' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre ser jeg dog et problem, men vi skal måske ikke unødigt male fanden på væggen. Jeg tager det ikke så slemt, og man skal ikke male fanden på væggen, fordi jeg ikke er med i en enkelt kamp. Jeg går ikke med planer om at. male fanden pa vaeggen

Videos

Ylvis møter veggen, episode 5 [English subtitles] Svar: Der er ikke noget der tyder på at man tidligere har sagt mane fanden på væggen. Ordbog over det danske Sprog har udtrykket male fanden på væggen og. Best Translation. Male Fanden På Væggen Translated To English. Danish. Male fanden på væggen. English. 1. Alarmist. 0 · 0. Translations by Microsoft®. At male fanden på væggen er en talemåde, som betyder, at man fokuserer på det negative, forestiller sig det værste, og fremstiller noget som.

Male fanden pa vaeggen - kan kontakte

Udtrykket er formentlig lånt fra tysk, hvor man har et tilsvarende udtryk: "den Teufel an die Wand malen". Ordbog over det danske Sprog har udtrykket male fanden på væggen og bringer som det tidligste belæg et citat fra H. Men vi må sige, at da vi så tabte, så gjorde vi det med maner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail