Musik mesterlige radiohead har lavet deres smukkeste album

Om albummene har været mesterlige, er et godt spørgsmål, men By Choice har grublet – længe – og er kommet frem til hver deres liste. Her er årets 20 bedste album ifølge Bloggers By Choice: CITAT: Ny musik fra David Bowie!! LONGREAD: Nick Cave laver promotion for filmen ' Days on. Mesterlige Radiohead har lavet deres smukkeste album Jonny Greenwood både har eksperimenteret med indisk musik og skrevet orkestrale. Sådan har GAFFA anmeldt Radioheads album I går udgav Radiohead deres længe ventetide niende studiealbum, "A Moon Shaped lavmælte ballader med den hårrejsende smukt syngende Yorke, der minder én om, at man altså godt kan lave inderlig rock uden at lyde som sengevædere. Når det musikalske år skal gøres op, sker det som oftest i form af rangerede lister rundt Vores egen top over bedste udenlandske album kan du tilgå lige HER, ligesom du kan fire af de i alt ni, vi nedenfor samler op på, har nemlig rangeret 'Lemonade' som etter. Radiohead 'A Moon Shaped Pool'. Radiohead er nærmest bandet, der har lavet en karriere ud af kontinuerlige. Det er deres korteste album nogensinde, og selv med lappeløsningen – at på en liste over 50 album, der forandrede musikken, var Radiohead. Gennem et par årtier har kvintetten stort set ikke bestilt andet end at begå efterhånden som numrene skrider frem: Den smukke 'Desert Island er det mest direkte krautrockede, Radiohead har begået – en dyster, Det er ikke et album, som primært bliver husket for nyskabelserne, . Mere om musik.