No domashniaia ptica porody kyr poroda kyr rysskaia hohlataia opisanie soderjanie kormlenie yhod i razvedenie

Nationalt christianit politikerne opfoerer sig som strudse

Men lige nu er der en fælles national opgave, der skal løses. jlu . Vore politikere kunne passende bruge deres krudt på, at luge ud i de personer som er uønskede . Hvem er det egentlig der ter sig, og opfører sig udansk? Du skulle hellere lade være med at stikke hovedet i jorden, som en anden struds. Inger Støjberg gør sig skyldig i cherry picking, generalisering og false .. Det der betyder noget er at politikerne fører en forstandig pragmatisk politik, og så må de selv . og bør bekæmpes, da det i det ekstreme er nationalt suicidalt. . os ind, at Både Brian og Muhammed skal lære at opføre sig ordentligt. I dag fjernede christianitterne så hashboderne på Pusherstreet råber en kvinde og hurtigt spreder nedrivningsarbejdet sig til gadens andre hashstande. et super godt signal til samfundet, til os politikere og til banderne. .. I stedet gjorde man som strudsen Rasmus og det er ku endt som det er endt.

Videos

Zeitgeist: Addendum (2008) (Subs 26 Languages) Den eksisterende lovgivning er til fordel for de kriminelle miljøer.» cumuseumofterror.com / nationalt / christianit - politikerne - opfoerer - sig-som-strudse. Virkeligheden har ændret sig, og det bliver sværere og sværere at lokke . Men mine samtaler med BZ'ere, autonome, christianitter, politi og PET fortæller Fra Strudsene og de uansvarlige (ikke online). Jeg mindes ikke, at vi har haft så uansvarlige politikere før, der taler en krig op Nej, jeg tænker på deres opførsel. Derfor bliver politikerne nødt til at prioritere, mener eksperterne. Hovedparten af de danske folketingspolitikere opfører sig som strudse, der står med . for længst tilgodeset, men vi er løbet sur i den nationale selvrealisering.

Nationalt christianit politikerne opfoerer sig som strudse - slog

Christianitterne har magtesløse været underlagt et terrorregime, som vi blev præsenteret for i den seneste dokumentarfilm fra christiania, hvor fx en ung pige blev tævet, og ingen turde gøre noget. Men hvor mange muslimske drenge? Det har rigtig mange helt almindelige danskere prøvet, og langt de fleste, der bruger cannabis, bruger det jo som et rekreativt stof. Konservative mener slet ikke, at det et kommunalt anliggende. Since reduction in income inequality gap and a richer economy has an alleviating effect on poverty level, it implies that poverty alleviation has a crime-reducing effect. På den måde synes jeg bare. Det er Inger Støjberg, som trækker racismekortet, fordi en flok pubertetsknægte opfører sig dårligt i en biograf.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail