Oplev holbaek sport og fritid

oplev holbaek sport og fritid

I Holbæk Kommune findes tre svømmefaciliteter, i henholdsvis Holbæk, Jyderup eller Ugerløse. Oplev Holbæk er den samlede oversigt over oplevelser og kultur i Holbæk Kommune. Her finder du arrangementer og events inden for kultur, sport og fritid. Oplev Holbæk er den samlede oversigt over oplevelser og kultur i Holbæk Kommune. Her finder du arrangementer og events inden for kultur, sport og fritid.

Dennis Holbæk oplev holbaek sport og fritid Sport og fritid Ved ansøgning udenfor sæson skal dette meddeles Kultur- og Fritidssekretariatet enten pr. mail kulturogfritid @cumuseumofterror.com eller Oplev Holbæk. Holbæk Kommune har en fripladsordning for træskibe, som har fast plads i Holbæk. cumuseumofterror.com oplev - holbaek / sport-og-fritid /sejlads Holbæk Fjord Fiskeri-, færge-, industri- og lystbådehavne. 20 gæstepladser. Gæstesejlere under 15 m i Gl. havn.