Politiet efterforsker rockerdrab i naestved

Politiet brugte snedig pressemeddelelse som røgslør til at få mistænkt Martin David Larsen er tiltalt for at stå bag rockerdrab i Næstved. havde politiet ualmindeligt vanskeligt ved at komme nogen vegne i efterforskningen. Politiet er tirsdag tavs om drabet på en årig mand og forsøget på at dræbe en anden fra rockermiljøet i Næstved. De voldsomme hændelser. Politiet efterforsker rockerdrab i Næstved. cumuseumofterror.com #nytdk # bandekrig #bandidos #WestsideNation cumuseumofterror.com.

Politiet udelukker drab efter mands død i Hillerød En times tid forinden var der også blevet skudt gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken i Næstved. Her blev ingen ramt. – Der kan. Emilie sagen: Politiet undersøgte muligt spor med hunde og skovle · marts Lasse Det sker som led i efterforskningen af drabet på årige Emilie Meng. Det var en årig idømt fængsel på livstid for drab i Næstved · 7. december. Edin Fakic blev skudt og dræbt i Næstved den 9. december kan ringe til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på eller direkte til efterforskningen på Tiltalt efter skærpet paragraf: Rockerdrab kan udløse livstid.