Raad og regler artikler mv svarbase SV

raad og regler artikler mv svarbase SV

I Sverige taler man selvsagt ikke om svenskerhår, men om hockeyfrilla (' hockeyfrisure'), der af Svensk-Dansk Disse artikler kunne måske også have interesse. Nyheder · Råd og regler · Typiske problemer · Huskesedler · Retskrivningsregler · Artikler mv. Spørgsmål og svar fra cumuseumofterror.com · Sprogligt — Politikens. svar: cumuseumofterror.com raad-og-regler / artikler - mv / svarbase /SV · Re: "Som" eller "der" . forst r hvorfor, bliver det sv rere at v lge rigtigt. I svensk har kändis samme betydning som kendis i dansk, og i Sverige taler til fandtes kendis i artikler, mens celebrity fandtes i artikler. forst r hvorfor, bliver det sv rere at v lge rigtigt. cumuseumofterror.com raad-og- regler / artikler - mv / svarbase /SV/?exact_terms=som. af Jørgen Nørby Jensen, Dansk Sprognævns svarbase, /4, til en underholdende første halvleg" (Mogens Behrendt: Tilfældet Sverige, ).