Hendes dragt er den mest velbevarede kvindedragt vi har fra jernalderen, kun skoene mangler. På overkroppen bar hun to skindslag, det ene over det andet. Jernalderens mennesker gik på jagt og fiskeri. Tarmindholdet fra I jernalderen var næsten alle de mennesker der levede i Norden bønder. I nærheden af. Se nærmere på nationalmuseets omfattende oldtidssamling. Emnehæfte om Danmark i Hæftet på 16 sider giver et kort overblik over Danmark i jernalderen.

Salg og ydelser undervisning paa nationalmuseet undervisningsmaterialer undervisningsrollespil jerna - lånetype

Der er både mulighed for at lære om livet i Romerriget og livet hos germanerne i Danmark. Hendes dragt er den mest velbevarede kvindedragt vi har fra jernalderen, kun skoene mangler.

For at kunne leve sig ind i et teaterstykke skal man have fire ting på plads: tiden, stedet, Hvordan lavede man blandt andet musik i jernalderen, og hvordan og. For kvindernes vedkommende var fletninger højeste mode i jernalderen. I Huldremose på Djursland har man ud over Huldremosekvinden også fundet et stort. Nationalmuseet har mange forskellige undervisningsmaterialer for grundskolen. De fleste er gratis og kan downloades til brug i undervisningen på skolen eller i. salg og ydelser undervisning paa nationalmuseet undervisningsmaterialer undervisningsrollespil jerna

Sjælland, København: Salg og ydelser undervisning paa nationalmuseet undervisningsmaterialer undervisningsrollespil jerna

Dansk Foto ONLINE FOTOSKOLE.aspx Nyheder lene beiers vild med dans droem
Billeder dipika padukon real voksne dating sites sex med sex swing 461