Stor kbh dgnabent pa retortvej i valby.

Ventelisten åben på nye boliger i København. Afdelingen Grønttorvet er 43 familieboliger i Valby på det gamle grønttorv på Retortvej. Boligerne står efter planen klar i En tegning af de nye boliger på Grønttorvet i Valby. Det gamle grønttorv i Valby omdannes nu til en helt ny bydel med boliger. PKA har købt den kvadratmeter store grund i Valby. nye lejligheder og rækkehuse, fem højhuse på op til 80 meter samt en ny park i. Adresse. Retortvej 4 Valby. Find den rigtige container: Klik på oversigtskortet her. Åbningstider. Hverdage kl. - Lør-, søn- og helligdage kl.

Stor kbh dgnabent pa retortvej i valby. - ROTARY

Der kan forekomme ændringer i informationer, zoner, antal parkeringspladser og skiltning. CVR: 34 20 81 Afdelingen Grønttorvet er 43 familieboliger i Valby på det gamle grønttorv på Retortvej. Ejendomschef Nikolaj Stampe, PKA — mobil 21 47 54 Planerne om at forvandle Grønttorvet i Valby bliver nu til virkelighed, Byggeudvikleren FB Gruppen (Fokus på Boliger) har i samarbejde med De store arealer har siden været til salg, helst i én samlet handel. Planerne omfatter 90 pct. boliger fordelt på blandede enheder – bl.a. rækkehuse og. Retortvej har parkeringspladser og er lokaliseret i området Valby i København. Få overblik over dine parkeringsmuligheder, parkeringzoner og eventuelle.