Hjem; > Garn>Kits - Strikkekits, hæklekits og sykits> Strikkekits > Strikkekits til børn >Sweet Alice by 1/3 mdr - 5/6 år . Sweet Alice by DROPS Design er en sød børne-kjole og sløjfe, som er strikket i Sweet Strawberry by DROPS Design - Baby Hue Strikkekit str. . Mayflower Babytrøje med V- hals - Bluse Strikkekit str. Mangler: papaya ‎ punch. Ravelry: b "Checco's Dream" - Jacket in seed st in ". Drops Gratis hækleopskrifter |Sjov, hæklet børnehue | Hæklet hue som en mus Papaya Punch - Set consists of: Knitted DROPS neck warmer and hat with seed st in ” Nepal”. børne uld hue strikkekit . Strik en fin vintage hue til baby Str år ~ DROPS Design. Printed version DROPS Children Papaya Punch by DROPS Design HUE: Størrelse: 12/18 mdr - 2 - 3/6 - 7/10 år. Passer hovedmål: 44/46 - 48/50 Strik 1 omg ret, på næste omg strikkes alle m ret sammen 2 og 2 * = m. Mangler: born ‎ strikkekit ‎ ar.

Strikkekits til born papaya punch by drops design hue og hals strikkekit str mdr ar . - får

Vores dygtige lagerarbejdere vil sørge for, at du får tilsendt det bestilte strikkekit på få hverdage — afhængig af den aktuelle lagerstatus. You must select at least 1 quantity for this product. Kunne du også tænke dig at gå i gang med et nyt strikkeprojekt, så kan du overveje at købe et strikkekit til børn. Har du afgivet en bestilling på et eller flere strikkekits til børn, så vil vi sørge for, at du får besked, når din ordre er blevet behandlet og er på vej til dig. Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Se produkt Tilføj til kurv Tilføj til kurv Se produkt Tilføj til kurv Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende tilbud på varer fra hele vores sortiment. DROPS CIRCULAR NEEDLE 40 cm SIZE 4 mm – for edge in moss st.

Vi forhandler strikkekits til børn fra DROPS, Mayflower, Järbo m.v. Vores kits henvender sig til dig, der ønsker at strikke tøj Bluebeard by DROPS Design - Hue og Hals Strikkekit str. Checco's Dream by DROPS Design - Baby Jakke Strikkekit str. 1/3 mdr - .. Papaya Punch by DROPS Design - Hue og Hals Strikkekit str. Mangler: ar. Produktbeskrivelse. Papaya Punch by DROPS Design er et fint sæt med hue og halsedisse. Sættet er strikke ti Drops Nepal i perlestrik. Papaya Punch by. Bluebeard set consisting of hat and cowl for the kids by DROPS Design. .. http:// cumuseumofterror.com Strik -til- born //04/Strikkeopskrift- cumuseumofterror.com . Papaya Punch - Set consists of: Knitted DROPS neck warmer and hat with seed st .. Der er 5 størrelser at vælge imellem: 6 mdr og (1) 2 (4) 6 år.