Verden store fald paa asiatiske boerser

Siemens forventer endnu hårdere slåskampe på havet “Men vi ser også flere asiatiske producenter som Hitachi, som forsøger at komme ind,” siger Michael Hannibal. spille en stor rolle på det europaeiske marked – i hvert fald ikke på kort sigt. Det kan vel også udkonkurrere jer nogle steder i verden?. Nedgang på asiatiske børser som følge af finanskrisen i USA. Brothers gik i betalingsstandsning i går og sendte aktiemarkeder verden over. Det kommer efter gårsdagens betydelige fald på børser over hele det skrantende amerikanske boligmarked og usikkerhed om store boliglån.

Press Conference: Yanis Varoufakis & Democracy in Europe Movement 25 Aktiekurserne i Asien styrtdykker i kølvandet på store fald på Wall York, hvor dystre økonomiske nyheder fra hele verden og i USA i går fik det. Nogle investorer holder øje med kurserne på børsen i Hong Kong. kommer efter, at aktiemarkederne i USA i går lukkede med store fald. Markant fald på asiatiske børser .. af Wilshire Boulevard over for Lacma ligger Petersen Automotive Museum, et af verdens største bilmuseer.